Kvasnicová pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 kostka Droždí
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 68 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 21 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 67.3 mg
  • Draslík 56.9 mg
  • Vláknina 889.8 mg
  • Vitamín A 889.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibule oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky.

  • 2

    Droždí rozdrobíme na menší kousky.

  • 3

    Ve vyšší pánvi rozehřejeme máslo a cibuli na něm zpěníme. Přidáváme nadrobené kvasnice a necháme je rozpustit.

  • 4

    Vmícháme vejce a pomazánku osolíme a opepříme.

  • 5

    Vše promícháme a vyndáme z pánvičky, aby nebyla pomazánka moc suchá.

Komentáře k receptu