Cuketová nádivka II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Cuketa
  • 0.5 ks Kypřicí prášek do pečiva
  • 5 ks Vejce slepičí
  • 6 stroužek Česnek
  • 1 dl Olej rostlinný
  • 20 dkg Mouka polohrubá
  • 20 dkg Salám měkký
  • 15 dkg Vepřový bok uzený
  • 25 dkg Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 polévková lžíce Majoránka
  • 2 polévková lžíce Strouhanka
  • 1 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 625 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 810 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 265 mg
  • Draslík 442.7 mg
  • Vláknina 3406.5 mg
  • Vitamín A 3406.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.5 mg
  • Vitamín E 2.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cuketu oloupeme, vydlabeme semena a nastrouháme na hrubším struhadle. Dále nastrouháme cibuli, salám a sýr a směs promícháme. Přidáme nakrájené uzené maso, prolisovaný česnek, žloutky, olej, mouku s práškem do pečiva, osolíme, opepříme, přidáme majoránku a opět promícháme. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků.

  • 2

    Na sádlem vymazaný a strouhankou vysypaný plech směs nalijeme a urovnáme. Pečeme asi 40 minut při teplotě 180°C.

Komentáře k receptu