Široké nudle s bylinkovým tvarohem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Tvaroh měkký
  • 150 g Zakysaná smetana
  • 400 g Nudle široké
  • 100 g Anglická slanina
  • 2 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 3 ks Rajčata
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • 1 polévková lžíce Bazalka
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 651 kcal
  • Sacharidy 85 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 287 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 81 g
  • Cholesterol 201 mg
  • Draslík 260.6 mg
  • Vláknina 1599 mg
  • Vitamín A 1599 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.5 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nudle uvaříme v osolené vodě, slijeme, zakapeme olejem a promícháme.

  • 2

    Tvaroh v misce smícháme se zakysanou smetanou, vejci, na kostičky nakrájenými rajčaty, solí, pepřem a nasekanými bylinkami.

  • 3

    Tvarohovou směs vmícháme do uvařených, okapaných nudlí a směs vložíme do remosky vyložené pečicím papírem. Povrch poklademe plátky anglické slaniny.

  • 4

    Pokrm zapékáme asi 20 minut.

Komentáře k receptu