Vepřový guláš se slaninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 ks Vepřové ve vlastní šťávě
  • 2 ks Paprika zelená
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 2 stroužek Česnek
  • 5 dkg Anglická slanina
  • 5 dkg Cibule
  • 3 dkg Okurky nakládané
  • 2 dkg Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1557 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 140 g
  • Sodík 1020 mg
  • Bílkoviny 68 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 394 mg
  • Draslík 477.5 mg
  • Vláknina 7908.6 mg
  • Vitamín A 7908.6 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 119.8 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme.

  • 2

    Zaprášíme paprikou, přidáme rajský protlak, prolisovaný česnek a zalijeme šťávou z konzervy a trochou vody. Na závěr přidáme okurky a papriky, očištěné a bez jadérek, nakrájené na proužky, maso z konzervy, pokrájené, promícháme a prohřejeme.

  • 3

    Dle chuti osolíme a opepříme.

  • 4

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu