Salát z divoké rýže s hroznovým vínem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 118 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 3 g
- Sodík 13 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 323.3 mg
- Vláknina 2521 mg
- Vitamín A 2521 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                11) Rýži uvaříme s olejem a solí doměkka. 
- 
                                22) Celer nakrájíme na kostičky, hrozny přepůlíme, petrželku nasekáme. 
- 
                                33) Celer orestujeme na oleji, přidáme hrozny a po chvíli zamícháme i uvařenou rýži. 
- 
                                44) Rozdělíme na talíře, posypeme nasekanou řeřichou, pepřem a petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        