Květákový mozeček s klobásou

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Květák
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks klobasa veprova
  • 1 ks Olej rostlinný
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 1 ks Bylinky čerstvé - svazek
  • 1 ks Chilli paprička
  • 1 ks PEČIVO-PRŮMĚR
  • 4 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2372 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 257 g
  • Sodík 174 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 869.8 mg
  • Vláknina 11425 mg
  • Vitamín A 11425 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 125.9 mg
  • Vitamín E 23.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    1) Květák rozebereme na růžičky a 7 minut povaříme v osolené vodě.

  • 2

    2) Cibuli nakrájíme najemno, klobásu na kolečka a obojí osmažíme na oleji.

  • 3

    3) Přidáme květák, pomačkáme a postupně přidáme vejce.

  • 4

    4) Osolíme, opepříme, dochutím chilli papričkou a bylinkami a podáváme s pečivem.

Komentáře k receptu