Piškotová roláda, která se povede
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 463 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 33 g
- Sodík 145 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 190.8 mg
- Draslík 72.6 mg
- Vláknina 845.5 mg
- Vitamín A 845.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 35.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Z bílků ušleháme pevný sníh. 
- 
                                2Žloutky s cukrem vyšleháme v míse doběla. Do žloutkové pěny zlehka vmícháme ušlehaný sníh a nakonec po lžících přimícháváme mouku. 
- 
                                3Těsto rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut dorůžova. 
- 
                                4Přes horký piškot natáhneme namočenou, vyždímanou utěrku a po chvíli těsto zarolujeme. Po vychladnutí naplníme krémem. 
- 
                                5Příprava krému: Z mléka, cukru a pudinkových prášků uvaříme pudink, do kterého po vychladnutí zašleháme máslo. 
- 
                                6Roládu potřeme krémem i na povrchu, ozdobíme mletými oříšky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        