Toasty s pěnou z kuřecích jater
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 348 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 1441 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 39 g
 - Cholesterol 234.8 mg
 - Draslík 402.6 mg
 - Vláknina 4202 mg
 - Vitamín A 4202 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.4 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na rozehřátém olivovém oleji zpěníme nasekanou cibuli. Přidáme kapary a ančovičky. Do základu dále přidáme kuřecí játra a přilijeme víno. Chvíli restujeme, játra mají zůstat měkká a uvnitř lehce růžová. Vše potom rozmixujeme tyčovým mixerem.
 - 
                                2
Bagetu nakrájíme na 8 plátků, které pečeme ve vyhřáté troubě asi 5 minut dokřupava.
 - 
                                3
Opečené plátky potřeme játrovou pěnou a můžeme ozdobit kapary.
 - 
                                4
Ihned podáváme.