Nepravá humrová pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 0.5 ks Celer bulvový
  • 3 ks Mrkev kořen
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Sardelová pasta
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 71 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 98 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 133 mg
  • Vláknina 8518.8 mg
  • Vitamín A 8518.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nastrouháme celer a mrkev, zakápneme citronovu šťávou, přidáme hořčici, sardelovou pastu a vmícháme majonézu.

  • 2

    Osolíme, opepříme a 30 minut necháme uležet.

  • 3

    Podáváme vychlazenou.

Komentáře k receptu