Chlebovka po moravsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Chléb konzumní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Skořice mletá
  • 1 l Mléko - podmáslí
  • 1 šálek Mléko polotučné
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 248 kcal
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 194 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 6.3 mg
  • Draslík 0.2 mg
  • Vláknina 71.3 mg
  • Vitamín A 71.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozmícháme v mléce polévkovou lžíci mouky a přilijeme do podmáslí. Vaříme za stálého míchání.

  • 2

    Dle chuti přidáme krupicový cukr, sůl, skořici a na kostičky nakrájený chléb, který nejdříve nasucho opečeme.

  • 3

    Necháme chvíli povařit a můžeme podávat.

Komentáře k receptu