Andaluské gaspačo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Rajčata
  • 150 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 ks Cibule
  • 2 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 5 ks Chléb toastový
  • 3 stroužek Česnek
  • 5 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Ocet vinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1122 kcal
  • Sacharidy 190 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 1924 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 190 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1331.2 mg
  • Vláknina 36098.8 mg
  • Vitamín A 36098.8 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 63.4 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Odkrojíme kůrku z toastového chleba, nakrájíme na kostičky a dáme do mixéru.

  • 2

    Přidáme vodu, nakrájená rajčata, papriky, cibulky, česnek, olivový olej, vinný ocet, sůl a rozmixujeme.

  • 3

    Podáváme s pečivem.

Komentáře k receptu