Rybí filé s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 195 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 393 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 69 mg
 - Draslík 53.6 mg
 - Vláknina 1900 mg
 - Vitamín A 1900 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Osolené filé mírně podlijeme a pečeme doměkka.
 - 
                                2
Vyjmeme z trouby a hotové filé poklademe na plátky nakrájenými a jádřinců zbavenými jablky a kousky másla.
 - 
                                3
Dáme ještě na chvíli zapéct.