Zapékané rybí filé se zeleninou a jablky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Rajčata
  • 50 g Olej stolní
  • 300 g Jablka
  • 200 g Paprikové lusky čerstvé
  • 400 g Filé z aljašské tresky
  • 600 g Brambory vařené ve slupce
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 3 dl Smetana 12% (konzumní)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 512 kcal
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 613 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 42 g
  • Cholesterol 199.7 mg
  • Draslík 949.2 mg
  • Vláknina 13950 mg
  • Vitamín A 13950 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 64.1 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 85.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve slupce uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a osolíme.

  • 2

    Brambory vložíme do vymaštěného pekáčku a na ně klademe na plátky nakrájené filé, zeleninu a jablka. Osolíme a zalijeme smetanou s rozšlehanými vejci. Dáme zapéci.

  • 3

    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu