Vepřový přírodní plátek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 302 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 442 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 53.6 mg
 - Draslík 282.7 mg
 - Vláknina 970 mg
 - Vitamín A 970 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso omyjeme,nakrájíme na plátky, lehce naklepeme a po obou stranách osolíme.
 - 
                                2
Na oleji zpěníme cibuli, vložíme maso, podlijeme vodou a doměkka dusíme.
 - 
                                3
Plátky vyjmeme a šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve studené vodě. Provaříme a podle chuti dosolíme.
 - 
                                4
Vrátíme maso zpět do šťávy a necháme znovu prohřát.