Koláč jablkový 1
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 284 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 34 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 47 g
 - Cholesterol 70.6 mg
 - Draslík 255.5 mg
 - Vláknina 4784 mg
 - Vitamín A 4784 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozpustíme máslo a necháme vychladnout. Rozmícháme vejce s jogurtem a vlijeme máslo. Přidáme mouku se špetkou kypřicího prášku a cukr. Přidáme vodu dle potřeby. Uhněteme těsto.
 - 
                                2
Těsto rozetřeme na plech s pečicím papírem, (nebo na plech vymazaný olejem a vysypaný moukou.) Na těsto naklademe oloupaná, na plátky pokrájená jablka.
 - 
                                3
Ve vyhřáté troubě pečeme přibližně 20 minut.
 - 
                                4
Koláč krájíme až po vychladnutí.