Lívance s jablky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 448 kcal
- Sacharidy 72 g
- Tuky 14 g
- Sodík 589 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 60 g
- Cholesterol 67.6 mg
- Draslík 293.5 mg
- Vláknina 7590 mg
- Vitamín A 7590 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rozmícháme droždí s cukrem a vlažným mlékem. Přidáme vejce a mouku, opatrně osolíme a v teple necháme vykynout. 
- 
                                2Do vykynutého těstíčka vmísíme nastrouhaná oloupaná jablka. 
- 
                                3Z obou stran opékáme na rozpáleném lívanečníku. 
- 
                                4Před podáváním lívance pomažeme džemem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        