Cibulová

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 85 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Sádlo škvařené
  • 40 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 5 ks Pepř černý celý
  • 1 l Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 393 kcal
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 786 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 39 g
  • Cholesterol 19.4 mg
  • Draslík 865.5 mg
  • Vláknina 28830 mg
  • Vitamín A 28830 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.2 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájíme nadrobno cibuli, zpěníme na sádle, přidáme hladkou mouku a připravíme světlou jíšku.

  • 2

    Zalijeme vývarem, důkladně rozšleháme a uvedeme do varu.

  • 3

    Přidáme 5 kuliček pepře a necháme zvolna vařit asi 30 minut, občas zamícháme.

  • 4

    Po uvaření omáčku dle chutí osolíme a přecedíme.

Komentáře k receptu