Mandlové vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 287 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 8 g
- Sodík 1215 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 47.1 mg
- Draslík 1150.5 mg
- Vláknina 9954.4 mg
- Vitamín A 9954.4 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.5 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Medailonky nakrájené z panenky osolíme a opepříme. Zprudka je opečeme na pánvi na oleji. 
- 
                                2Na jiné pánvi nasucho opražíme mandle a medailonky v nich obalíme. 
- 
                                3Pepřová omáčka: připravíme ji smícháním jogurtu s rajčaty nakrájenými na kostičky a s nasekanými kapary. Omáčku ochutíme solí, zeleným pepřem a nasekaným koprem. 
- 
                                4Omáčkou přelijeme omytý, na kousky natrhaný salát. 
- 
                                5Medailonky podáváme s pepřovou omáčkou a vařenými bramborami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        