Tvarohovo-jogurtová zmrzlina s hruškami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 g Tvaroh jemný
  • 100 g Jogurt bílý
  • 50 g Hrušky
  • 2 kávová lžička Stolní sladidlo Sladký polibek
  • 1 polévková lžíce Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 191 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 46 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 13 mg
  • Draslík 215.5 mg
  • Vláknina 3600 mg
  • Vitamín A 3600 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tvaroh našleháme s jogurtem, trochou vody a sladidla. Směs necháme mrazit asi 1 hodinu.

  • 2

    Omyté hrušky zbavené jádřinců rozmixujeme, potom chvíli povaříme a smícháme se sladidlem.

  • 3

    Zmrzlou tvarohovou směs rozmixujeme a promícháme s hruškovým pyré. Přendáme do misky a zmrazíme.

Komentáře k receptu