Tuňáková pizza s pórkem a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 394 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 355 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 402.6 mg
 - Vláknina 7800 mg
 - Vitamín A 7800 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.1 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z hladké mouky, droždí, lžičky oleje a 2 lžic vlažné vody vypracujeme těsto.
 - 
                                2
Těsto rozválíme na plát, položíme do vhodné zapékací formy a potřeme zbylým olejem.
 - 
                                3
Na těsto rozložíme omytá, na plátky nakrájená rajčata, pórek a kousky tuňáka ve vlastní šťávě. Osolíme, okořeníme bazalkou a posypeme nastrouhaným sýrem.
 - 
                                4
Pizzu pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.