Bylinková omeleta se sýrem a těstovinami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 150 g Rajčata
  • 30 g Těstoviny konzumní
  • 15 g Sýr Čedar
  • 500 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vaječný bílek slepičí
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 321 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 1111 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 261.1 mg
  • Draslík 614.9 mg
  • Vláknina 4095 mg
  • Vitamín A 4095 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.5 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V osolené vodě uvaříme těstoviny (nejlépe vřeténka), slijeme a necháme okapat.

  • 2

    V misce rozšleháme vejce s bílky, osolíme a opepříme. Vmícháme nastrouhaný sýr a uvařené těstoviny.

  • 3

    Směs vlijeme na teflonovou pánev a omeletu upečeme bez tuku.

  • 4

    Omeletu ozdobíme nakrájenými rajčaty a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu