Pangasalát
Suroviny
- 200 g Jogurt bílý
 - 600 g Pangasius - filety
 - 0.25 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Koření na ryby
 - 1 ks Citrony
 - 1 ks Mrkev kořen
 - 1 ks Pórek
 - 0.5 ks Paprika žlutá
 - 1 ks Paprika červená
 - 2 špetka Pepř černý mletý
 - 2 špetka Česnek sušený
 - 2 polévková lžíce Olej olivový
 - 2 polévková lžíce Petržel - nať
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 332 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 159 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 8.7 mg
 - Draslík 461.9 mg
 - Vláknina 11893.3 mg
 - Vitamín A 11893.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 96.2 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozmraženou rybu zakapeme šťávou z půlky citronu a necháme v chladničce asi 50 minut odležet.
 - 
                                2
Papriky zbavíme semínek a nakrájíme na kostičky, pažitku jemně posekáme, očištěný pórek nakrájíme nadrobno, očištěnou mrkev nahrubo nastrouháme.
 - 
                                3
Odleželou rybu nakrájíme na kostičky, okořeníme, osolíme a za stálého míchání orestujeme na oleji. Poté ondáme do mísy a necháme vychladnout.
 - 
                                4
Vychladlou rybu smícháme se zeleninou, jogurtem a citronovou šťávou. Uložíme na hodinu do lednice a poté podáváme.