Zlomková preclíková čokoláda
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 405 kcal
- Sacharidy 46 g
- Tuky 22 g
- Sodík 481 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0.4 mg
- Draslík 12.6 mg
- Vláknina 485.7 mg
- Vitamín A 485.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vyložíme plech alobalem, nebo pečicím papírem. Nalámeme, nebo nakrájíme preclíky a tofé. Asi 40 gramů máslového tofé a 20 gramů preclíků odložíme, zbývající preclíky a tofé vmícháme do rozehřáté temperované tmavé, nebo mléčné čokolády. 
- 
                                2Nalijeme směs na plech na kterém ji rozetřeme do asi 6 mm tenké vrstvy. Celý plech nemusí být pokrytý. 
- 
                                3Posypeme čokoládu na plechu odloženými kousky preclíků a tofé, které do čokolády přitlačíme, aby se přichytily. Pak vše posypeme vločkovou mořskou solí. 
- 
                                4Necháme čokoládu tuhnout 45 minut při pokojové teplotě, nebo asi 15 minut v chladničce. Když úplně ztuhne, rukama ji nalámeme na kousky, které v uzavřené vzduchotěsné nádobě v chladnější místnosti vydrží až měsíc. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        