Hot dogy s javorovým sirupem a hořčičnou cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Cukr třtinový
  • 2 kávová lžička Ocet vinný
  • 1 kávová lžička Hořčice Dijonská
  • 2 ks Cibule
  • 4 ks Párky jemné
  • 4 ks Rohlík tukový
  • 2 polévková lžíce Sirup javorový
  • 2 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • 1 polévková lžíce Dijonská hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 219 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 82 mg
  • Vláknina 1700 mg
  • Vitamín A 1700 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Troubu rozehřejeme na 200 °C. Párky dáme na plech, zastříkneme olejem, a pečeme tak 5 minut. Poté je potřeme javorovým sirupem.

  • 2

    Smícháme hořčici, cukr a ocet s nasekanými cibulemi. Asi 5 minut smažíme.

  • 3

    Rohlíky shora nakrojíme, na spodek dáme trochu cibule, na ni párek a nahoru zase cibuli.

  • 4

    Pečeme na 220 °C asi 10 minut.

Komentáře k receptu