Utopená kobliha

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 200 ml Pudinkový prášek - vanilkový
  • 1 kávová lžička Calvados
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 ks Kobliha s náplní čokoládovou
  • 2 hrst Maliny
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1064 kcal
  • Sacharidy 225 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 1739 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 225 g
  • Cholesterol 5.8 mg
  • Draslík 139.3 mg
  • Vláknina 4580 mg
  • Vitamín A 4580 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ohřejeme šodó nebo uvaříme pudink, dle návodu.

  • 2

    Polovinu malin smícháme s cukrem a calvádosem nebo jinou pálenkou a prohřejeme na mírném ohni aby pustili šťávu.

  • 3

    Nalijeme do poháru a lžičkou potřeme vnitřní stěny, pomalu přilijeme polovinu šodó, nebo tekutějšího pudinku, položíme na něj koblihu a ozdobíme čerstvými malinami a zbývajícím šodó.

Komentáře k receptu