Jablečný salát s červenou řepou a křenem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Jablka
  • 150 g Jogurt bílý
  • 100 g Křen
  • 250 g Červená řepa sterilovaná
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 200 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 296 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 4.9 mg
  • Draslík 400.9 mg
  • Vláknina 9600 mg
  • Vitamín A 9600 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 42.6 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupaná jablka nastrouháme do mísy. Přidáme nadrobno nakrájenou sterilovanou řepu, mírně osolíme a vmícháme očištěný, nastrouhaný křen.

  • 2

    Vše zalijeme bílým jogurtem smíchaným s majonézou.

  • 3

    Salát necháme před podáváním chvíli rozležet v chladu.

Komentáře k receptu