Červená cibule a chilli bhajis II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 377 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 42 g
 - Sodík 66 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 43.9 mg
 - Vláknina 599 mg
 - Vitamín A 599 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.4 mg
 - Vitamín E 17.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Smícháme mouku a kypřící prášek. Přidáme kari pastu, nasekanou chilli papričku a sůl. Vlijeme 150 ml vody.
 - 
                                3
Do tohoto těstíčka vsypeme nakrájenou cibuli.
 - 
                                4
V hluboké pánvi rozpálíme olej. Ten by měl tvořit aspoň 5 cm hloubku. Lžící vybíráme cibuli (i s těstíčkem, to nijak neoklepáváme). Smažíme 3 minuty dozlatova.
 - 
                                5
Podáváme s libovolným dipem.