Čínské maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Hovězí maso zadní
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 3 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 šálek Voda pitná
  • 3 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Solamyl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 312 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 160 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 152 mg
  • Draslík 208.5 mg
  • Vláknina 1805 mg
  • Vitamín A 1805 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 53.3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse rozmícháme vejce, solamyl, sůl a trošku vody a v této směsi pečlivě obalíme maso nakrájené na proužky.

  • 2

    Osmažíme na oleji, až se kousky masa navzájem neslepují.

  • 3

    Přidáme utřený česnek, drobně nakrájenou cibuli, nakrájené papriky, promícháme a zalijeme sójovou omáčkou.

  • 4

    Za častého míchání dusíme pod pokličkou.

Komentáře k receptu