Hovězí plátky s hořčicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Hovězí maso zadní
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 812 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 365 mg
  • Bílkoviny 130 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 350.7 mg
  • Draslík 37.5 mg
  • Vláknina 1091.3 mg
  • Vitamín A 1091.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, vložíme lehce naklepané, opepřené, osolené a moukou poprášené plátky masa. Zprudka osmahneme po jedné straně, obrátíme a vrchní stranu potřeme hořčicí.

  • 2

    Za občasného podlévání dusíme doměkka.

  • 3

    Podáváme teplé.

Komentáře k receptu