Veganský nacho dip
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 8 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 52 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 77.4 mg
 - Vláknina 947.8 mg
 - Vitamín A 947.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smícháme mléko a kukuřičnou mouku. Vaříme 5 minut. Až začne houstnout, přidáme veganský sýr. Snížíme teplotu a povaříme 5 minut. Směs se snažíme co nejvíc rozšlehat, aby v ní nebyly hrudky.
 - 
                                2
Osolíme a přidáme papriku a kajenský pepř.
 - 
                                3
Přidáme rajče, zbavené semínek a nakrájené na drobounké kostičky. přidáme také jalapenos, nakrájenou na co nejvíce, koriandr i jarní cibulky - vše nakrájené na co nejvíce na drobno.
 - 
                                4
Vše pořádně promícháme a podáváme k chipsům nachos nebo jen jako dip k zelenině či k čemukoliv.