Hovězí maso v mrkvi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 90 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 300 g Mrkev kořen
  • 500 g Hovězí maso přední
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 375 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 304 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 97.3 mg
  • Draslík 450 mg
  • Vláknina 5404.8 mg
  • Vitamín A 5404.8 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na kostky, na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, osmahneme dorůžova a maso k ní přidáme.

  • 2

    Krátce ho ze všech stran osmahneme, opepříme, osolíme, podlijeme vodou a přikryté dusíme téměř doměkka.

  • 3

    Mezitím nahrubo nastrouháme očištěnou mrkev, podusíme ji na másle a přidáme k téměř měkkému masu.

  • 4

    Společně dodusíme doměkka.

Komentáře k receptu