Hovězí maso v rajčatové omáčce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 160 g Cibule
  • 160 g Rajčata
  • 40 g Tuk
  • 500 g Hovězí kližka
  • 500 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 288 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 217 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 9.5 mg
  • Draslík 153.2 mg
  • Vláknina 2320 mg
  • Vitamín A 2320 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na kostky a osmažíme zprudka na rozpáleném tuku. Poté ho vyjmeme a na pánvi osmahneme cibulku, ke které přidáme pokrájená rajčata. Osolíme a necháme dusit.

  • 2

    K rajčatům přidáme maso, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

Komentáře k receptu