Bramborový pudink vařený v ubrousku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 574 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 647 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 294.8 mg
 - Draslík 497.4 mg
 - Vláknina 6196.7 mg
 - Vitamín A 6196.7 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.3 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 35 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vařené brambory oloupeme a prolisujeme.
 - 
                                2
Máslo utřeme se žloutky a solí do pěny, okořeníme, přidáme studené prolisované brambory, nastrouhaný sýr a nakonec pevný sníh z bílků a mouku.
 - 
                                3
V namočeném a vyždímaném ubrousku potřeném máslem vaříme pudink asi 30 minut.
 - 
                                4
Po vyjmutí jej nakrájíme na kolečka a sypeme osmaženou strouhankou a zakapeme máslem.