Fazolový hrnec
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1197 kcal
 - Sacharidy 46 g
 - Tuky 99 g
 - Sodík 160 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 46 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1182.6 mg
 - Vláknina 20167.5 mg
 - Vitamín A 20167.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.8 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupané brambory nakrájíme na kostky, fazole scedíme a necháme okapat, cibuli nakrájíme najemno, uzené maso nakrájíme na kostičky.
 - 
                                2
Na oleji osmažíme uzené maso, přidáme cibuli, chvíli restujeme. Poté osolíme a okořeníme.
 - 
                                3
K masu vsypeme brambory, přelijeme vodou a dusíme do měkka. Krátce před koncem dušení přidáme okapané fazole, necháme prohřát a podáváme.