Candát s máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 874 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 872 mg
 - Bílkoviny 147 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 15 mg
 - Draslík 769.3 mg
 - Vláknina 22268.4 mg
 - Vitamín A 22268.4 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.1 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 33.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybu zbavíme šupin, omyjeme důkladně ve studené tekoucí vodě, zalijeme vývarem, přidáme nastrouhanou cibuli a všechno koření a přivedeme k varu. Na mírném ohni vaříme cca 20min.
 - 
                                2
Poté rybu vyjmeme, podáváme přelitou horkým máslem a nasekanou petrželkou.
 - 
                                3
Jako přílohu použijeme např. vařené brambory nebo salát z brambor.