Pomazánka z filé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 600 g Filé z aljašské tresky
  • 0.5 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 ks Celer bulvový
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 2 ks Majonéza
  • 3 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 4068 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 737 g
  • Sodík 2754 mg
  • Bílkoviny 112 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 240 mg
  • Draslík 1257.9 mg
  • Vláknina 25242 mg
  • Vitamín A 25242 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.5 mg
  • Vitamín E 60.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filé uvaříme v páře, asi 15 minut.

  • 2

    Mrkev a celer očistíme a uvaříme v osolené vodě se třemi lžícemi octa.

  • 3

    Uvařené filé zbavíme kostí, nakrájíme na kousky, smícháme s majonézou, nakrájenou zeleninou, cibulkou, citrónovou šťávou a solí.

  • 4

    Namažeme na veku.

Komentáře k receptu