Pomazánka z rybího filé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Cibule
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 50 g Tvaroh jemný
  • 100 g Filé rybí
  • 50 ml Mléko polotučné
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 96 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 1124 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 4.3 mg
  • Draslík 36.2 mg
  • Vláknina 2708 mg
  • Vitamín A 2708 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce filé nakrájíme na menší kousky a podusíme ve vlastní šťávě. Maso potom najemno nasekáme.

  • 2

    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji mlékem a povaříme do zhoustnutí. Po vychladnutí vmícháme filé, oloupanou, jemně nasekanou cibuli, okurku a tvaroh. Vše dobře promícháme.

  • 3

    Pomazánku podle chuti osolíme, ochutíme hořčicí a citronovou šťávou.

Komentáře k receptu