Tvarohový srnčí hřbet
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 235 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 9 g
- Sodík 8 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 23.8 mg
- Draslík 28.7 mg
- Vláknina 1066 mg
- Vitamín A 1066 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Želatinu nasypeme do mléka a 10 minut necháme nabobtnat. 
- 
                                2Přidáme smetanu a zahříváme za stálého míchání, dokud se nerozpustí. 
- 
                                3Necháme vychladnout. 
- 
                                4Přidáme cukr, tvaroh a zpracujeme na hladkou hmotu. 
- 
                                5Formu srnčí hřbet vyložíme alobalem, naskládáme piškoty a zalijeme částí tvarohové hmoty. 
- 
                                6Dáme broskve a zalijeme zbytkem. 
- 
                                7Necháme ztuhnout a poté vyklopíme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        