Červený pokrm
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 484 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 923 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 423.5 mg
 - Draslík 447.4 mg
 - Vláknina 3000 mg
 - Vitamín A 3000 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.9 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata spaříme a oloupeme.
 - 
                                2
V kastrole rozpustíme máslo, přidáme spařená, na kousky nakrájená rajčata, osolíme, osladíme a dusíme, až vznikne hustší omáčka.
 - 
                                3
Vejce ušleháme do pěny a za stálého míchání je přidáme k omáčce. Nasypeme strouhaný sýr a mícháme do mírného zhoustnutí - včas odstavíme.