Salátová omáčka s vejcem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 262 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 25 g
- Sodík 314 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 256.3 mg
- Draslík 81.5 mg
- Vláknina 159 mg
- Vitamín A 159 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Olej s octem smícháme, osolíme a opepříme. Dobře promícháme. 
- 
                                2Do základu prolisujeme žloutek z vejce uvařeného natvrdo a přidáme jemně nasekaný bílek. 
- 
                                3Omáčku podáváme vychlazenou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        