Čirá polévka s ravioli

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 300 g Těstoviny Ravioli
  • 125 ml Víno bílé
  • 1700 ml Hovězí vývar základní
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 hrst Sýr Parmezán
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 183 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 1036 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 56 mg
  • Draslík 260.8 mg
  • Vláknina 770.3 mg
  • Vitamín A 770.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do velkého hrnce dáme vývar, víno, rajčatový protlak a bobkový list. Promícháme, přivedeme k varu, osolíme a opepříme.

  • 2

    Přidáme ravioli a 20 minut vaříme, dokud nezměknou.

  • 3

    Bobkový list vyjmeme a polévku rozdělíme na talíře.

  • 4

    Posypeme strouhaným parmazánem a podáváme.

Komentáře k receptu