Fazolky s rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Petržel - nať
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 stroužek Česnek
  • 0.5 kg Rajčata
  • 0.75 kg Fazolové lusky zelené
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 131 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 78 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 753.8 mg
  • Vláknina 14237.5 mg
  • Vitamín A 14237.5 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 45.6 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme ji na másle. Přidáme očištěné, šikmo nakrájené fazolky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě.

  • 2

    Potom přidáme oloupaná rajčata zbavená semen, stroužek česneku a vše dodusíme.

  • 3

    Když je zelenina měkká, vyjmeme stroužek česneku, odstavíme z ohně a přidáme nasekanou petrželovou nať.

Komentáře k receptu