Slepičí paštika
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 492 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 469 mg
 - Bílkoviny 51 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 144.7 mg
 - Draslík 842.5 mg
 - Vláknina 5144 mg
 - Vitamín A 5144 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41.4 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 25.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso z poloviny syrové, vykostěné slepice nakrájíme na kousky, opečeme na slanině na kostičky pokrájené s kousky jater.
 - 
                                2
Osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Přidáme kořenovou
 - 
                                3
zeleninu, cibuli a dusíme doměkka.
 - 
                                4
Necháme vychladnout, umeleme, dochutíme kořením a utřeme s máslem.