Jambalaya z klobásy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 6 ks Rajčata
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 0.25 kg Klobása uzená
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 214 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 66 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 362.2 mg
  • Vláknina 3822.3 mg
  • Vitamín A 3822.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 33.7 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na másle osmažíme jemně nakrájenou cibuli a česnek.

  • 2

    Spařená rajčata oloupeme a nakrájíme na plátky. Přidáme jemně nakrájenou papriku zbavenou semen.

  • 3

    Klobásu nakrájíme na kolečka, přidáme k cibuli, osmahneme, přidáme rajčata s paprikou, opepříme, osolíme a dusíme asi 10 minut.

  • 4

    Podáváme s rýží.

Komentáře k receptu