Krevety a avokádo s octovou zálivkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 104 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 52.5 mg
 - Draslík 520.4 mg
 - Vláknina 14782.8 mg
 - Vitamín A 14782.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.3 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozpůlíme podélně avokádo, půlky otočíme proti sobě, abychom mohli avokádo vypeckovat.
 - 
                                2
Oloupeme a podélným rozříznutím vytvoříme 6 plátků.
 - 
                                3
Uděláme to samé i s druhým avokádem.
 - 
                                4
Plátky potřeme citronovou šťávou aby dužina nezhnědla a rozložíme do tvaru vějíře na 4 talíře.
 - 
                                5
Na každý talíř dáme čtvrtinu krevet.
 - 
                                6
Suroviny na octovou zálivku dáme do sklenice se šroubovacím uzávěrem a protřepeme.
 - 
                                7
Každou porci zalijeme trochou zálivky, posypeme petrželí a podáváme.