Rybí vývar

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 500 g Kapr obecný
  • 125 ml Víno bílé
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Petržel - nať
  • 2 ks Celer řapíkatý
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 ks Sůl
  • 6 ks Pepř černý celý
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Rajčata
  • 1 ks Citrony
  • 2 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1499 kcal
  • Sacharidy 195 g
  • Tuky 382 g
  • Sodík 388076 mg
  • Bílkoviny 121 g
  • Uhlovodany 184 g
  • Cholesterol 330 mg
  • Draslík 5502.8 mg
  • Vláknina 153217 mg
  • Vitamín A 153217 mg
  • Vitamín B6 2.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 156.9 mg
  • Vitamín E 5.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 82.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do velkého hrnce dáme vodu,rybí odřezky/hlava,kosti,kůže/,všechnu zeleninu,cibuli,bobkový list,hrubou sůl a pepř,víno.Přivedeme do varu,snížíme teplotu a vaříme 10 minut.Z povrchu pravidelné odstraňujeme vodu děrovanou naběračkou.Vývar přecedíme a používáme do uvedených receptů.

Komentáře k receptu