Vaječné omelety selské

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 4 ks Brambory vařené
  • 8 ks Vejce slepičí
  • 8 polévková lžíce Voda pitná
  • 1.5 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 393 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 608 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 660.1 mg
  • Draslík 655.4 mg
  • Vláknina 6533.3 mg
  • Vitamín A 6533.3 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.8 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájíme najemno cibuli a zpěníme ji na sádle v pánvi. Přidáme na kolečka nakrájené brambory, ochutíme solí a osmahneme dozlata.

  • 2

    Rozšleháme vejce, přidáme asi 8 lžic vody, 5 špetek soli a nalijeme je na brambory tak, aby se nám vše spojilo v omeletu.

  • 3

    Upečeme po obou stranách a podáváme.

Komentáře k receptu