Guláš z demínky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 100 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Cibule
  • 200 g Vepřová plec
  • 400 g Hovězí plec
  • 50 g Sádlo škvařené
  • 100 g Paprikové lusky čerstvé
  • 100 g Chléb konzumní
  • 50 g Křen
  • 50 g Protlak rajčatový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 523 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 298 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 123.6 mg
  • Draslík 672.2 mg
  • Vláknina 2114.8 mg
  • Vitamín A 2114.8 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 44 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Osmahneme na sádle cibuli a přidáme maso, okořeníme, osolíme a dusíme.

  • 2

    Když je maso již změklé, zahustíme chlebem, přidáme protlak a necháme povařit do úplného změknutí masa.

  • 3

    Do hotového guláše přidáme nakrájenou kapii a posypeme nastrouhaným křenem.

Komentáře k receptu