Guláš z konzervovaného masa s fazolemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Hovězí ve vlastní šťávě
  • 150 g Fazole bílé
  • 1 ks Cibule
  • 1 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Slanina vepřová
  • 1 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 334 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 69 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 124.3 mg
  • Draslík 722.6 mg
  • Vláknina 12250 mg
  • Vitamín A 12250 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Přebrané a vyprané fazole namočíme přes noc do vody.

  • 2

    V téže vodě je druhý den uvaříme do měkka a necháme okapat.

  • 3

    Nakrájenou cibuli osmahneme na tuku z konzervy, přidáme fazole, rajčatový protlak, šťávu z masa a maso nakrájené na stejné kousky.

  • 4

    Pokrm promícháme a posypeme sklovitě rozškvařenou slaninou.

Komentáře k receptu