Zaječí hřbet a kýta, pečené
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 429 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 34 g
- Sodík 258 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 146.3 mg
- Draslík 524.2 mg
- Vláknina 1028.8 mg
- Vitamín A 1028.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 45.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očistíme zaječí hřbet a kýtu, osušíme, osolíme, opepříme, posypeme nakrájenou cibulí a petrželkou. 
- 
                                2Pokapeme ze všech stran citrónovou šťávou, položíme na sebe a necháme odležet několik hodin. 
- 
                                3Na rozehřátém másle po obou stranách dozlatova zvěrinu osmahneme. 
- 
                                4Podlijeme malým množstvím vody a do vyhřáté trouby dáme péct. 
- 
                                5Během pečení podléváme šťávou a teplou vodou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        